Virtuvė, indai

Reklaminiai indai su logotipu, dėl savo praktinių savybių, itin plačiai paplito verslo dovanų ir reklaminių suvenyrų tarpe. Reklaminius indus su logotipu visada pravartu dovanoti, nes juos naudoja visi tiek namie, tiek darbe, tiek automobilyje, tiek kelionių metu. Tad tikrai verta išsirinkti reklaminį indą Jūsų klientams, verslo parneriams ar da...

Reklaminiai indai su logotipu, dėl savo praktinių savybių, itin plačiai paplito verslo dovanų ir reklaminių suvenyrų tarpe. Reklaminius indus su logotipu visada pravartu dovanoti, nes juos naudoja visi tiek namie, tiek darbe, tiek automobilyje, tiek kelionių metu. Tad tikrai verta išsirinkti reklaminį indą Jūsų klientams, verslo parneriams ar darbuotojams.

Reklaminiai puodeliai - labiausiai paplito verslo dovanų tarpe. Svarbu žinoti, kad reklaminis puodelis turi būti patogus, stabilus, vidutinio svorio. Šiandiena, apart klasikinių keramikinių ir porcelianinių reklaminių puodelių, labai paplito termosiniai arba termo puodeliai su logotipu, kurie puikiai tinka naudoti automobilyje, keliaujant ant pramogaujant.

Reklaminės lėkštės ir dubenėliai su logotipu - praktiškas reklaminis suvenyras Jūsų darbuotojams ir puiki verslo dovana klientams.

Reklaminiai stalo įrankiai - tai puikus priedas prie kitų reklaminių indų arba maisto rinkinių. Pavyzdžiui: labai šaunu gauti dovanų puodelio ir šaukštelio rinkinį su Jūsų logotipu.

Reklaminiai servizai su logotipu - prabangi verslo dovana svarbiems klientams ir darbuotojams ir solidi reprezentacinė priemonė Jūsų biure. Juk taip prabangu pavaišinti biuro lankytojus kava iš puodelių dekoruotų Jūsų įmonės logotipu.

Reklaminės stiklinės itin sparčiai paplito kaip reprezentacinė priemonė pristatant gaiviuosius gėrimus, o reklaminiai bokalai su logotipu - puiki reklamos sklaidos priemonė vyno ir laus miegėjams.

Reklaminiai indai skirti virtuvei ir reklaminiai desertų aksesuarai - praktiška verslo dovana, puikiai tinkanti maisto pramonės prekės ženklų reprezentacijai.

Reklaminiai termosai - itin plačiai paplitusi ir labai vertinama verslo dovana, tiek vasaros, tiek žiemos sezonui, skirta laisvalaikiui. Reklaminius termosus verta dovanoti aktyviems, mėgstantiems keliauti žmonėms.

Reklaminės gertuvės - šiais laikais kone populiariausia ir labiausiai vertinama verslo dovana. Ypač tinkama vasaros sezonu, puikius reklaminis suvenyras sportuojantiems.

Reklaminės maisto dėžutės ir krepšiai - reklaminis suvenyras, skirtas natūralaus ir šviežio maisto mėgėjams.

Daugiau

Virtuvė, indai Yra 180 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Puodeliai

    Reklaminiai puodeliai - tradicinė verslo dovana, kuri jau tapo neatsiejamu įmonės įvaizdžio formavimo atributu ir ilgalaikiu reklamos nešėju. Šiandien puodeliai su logotipu - tai ne prabanga, o būtinybė, todėl išsirinkite, koks reklaminis puodelis priimtiniausias Jums, o mes jį dekoruosime Jūsų logotipu.

  • Stiklinės ir bokalai

    Reklaminiai alaus ir vyno bokalai, stiklinės su logotpu - niekada nepralošiantis reklaminis suvenyras, kurį galima panaudoti įmonės biure arba, įsimintiną verslo dovaną klientams ir partneriams.

    Šiandien reklaminės produkcijos asortimente ne tik standartiniai reklaminiai bokalai ar stiklinės - galima rasti gaminius, pagamintus iš skaidraus arba matinio stiklo, molio ar neįprastos formos reklaminius bokalus ir stiklines.

  • Virtuvės reikmenys

    Virtuvė gali tapti idealia reklamine vieta - tereikia dekoruoti reklaminius virtuvės reikmenis savo logotipu ir turėsite papildomą reklamos plotą savo klientų, verslo partnerių ar darbuotojų namuose. Reklamines menteles, samtelius, ąsočius, indus prieskoniams ir kitus reklaminius virtuvės reikmenis, dekoruotus logotipu, galima panaudoti kaip reklaminius suvenyrus. Reklaminiai virtuvės reikmenys idealūs reklaminiai suvenyrai kavinėms, restoranams, prekybos centrams, maisto prekių ir indų gamintojams.

  • Lėkštės, dubenėliai

    Reklaminės lėkštės, dubenėliai

  • Stalo įrankiai

    Reklaminiai stalo įrankiai

  • Servizai, rinkiniai

    Reklaminiai servizai, indų rinkiniai

  • Desertų aksesuarai

    Reklaminiai aksesuarai su Jūsų logotipu desertams.

  • Termosai

    Reklaminiai termosai su Jūsų logotipu.

  • Gertuvės

    Reklaminė gertuvės su Jūsų logotipu.

  • Maisto dėžutės, krepšiai
puslapyje
Rodoma 1 - 24 iš 180 dalykų
Rodoma 1 - 24 iš 180 dalykų

Virtuvė, indai

Atsiliepimai ( 27 ) Naujienų lenta
(5,0/5)

Autorius Jurgita,
Jurgita
Jau keletą kartų naudojomės RG pasiūlymais. Laiku, kokybiškai ir už gerą kainą- tikimės to ...
13-02-2019
Autorius Aušra Mickevičienė,
Aušra Mickevičienė
Malonus bendradarbiavimas, kokybiškos prekės. Ir labai ačiū Agatai už visą jos darbą.
03-01-2019
Patvirtintas pirkimas
Autorius Algis,
Algis
Greitas, kokybiskas, malonus aptarnavimas.
04-12-2018

Naujausi straipsniai

Skaityti straipsnius