Staliukai

Turbūt sunku įsivaizduoti produkto prezentaciją, degustaciją ar parodą be mobilių staliukų ir vitrinų. Mūsų pasiūloje rasite prezentacinius ir parodų staliukus skirtus Jūsų prekės ženklo reklamai.

Mobilūs reklaminiai staliukai būna kelių tipų: parodų staliukai ir degustaciniai staliukai ar prezentacijoms skirti staliukai, turintys papildomą rekl...

Turbūt sunku įsivaizduoti produkto prezentaciją, degustaciją ar parodą be mobilių staliukų ir vitrinų. Mūsų pasiūloje rasite prezentacinius ir parodų staliukus skirtus Jūsų prekės ženklo reklamai.

Mobilūs reklaminiai staliukai būna kelių tipų: parodų staliukai ir degustaciniai staliukai ar prezentacijoms skirti staliukai, turintys papildomą reklamos plotą viršuje. Mobilūs reklaminiai staliukai - tai lengvos, bet tvirtos ir greitai surenkamos konstrukcijos – nepakeičiami pristatatymų ir parodų metu.

Prezentaciniai ir degustaciniai staliukai

Prezentaciniai ir degustaciniai staliukaiPasiruošimas prezentacijai susijęs su dideliu kiekiu įvairios įrangos įsigijimu, tame tarpe prezentaciniai staliukai užima vieną iš pagrindinių vietų. Neretai teigiama, kad reklaminis staliukas - tai įmonės vizitinė kortelė. Prezentaciniai arba dažnai vadinami - reklaminiai staliukai - tai patogi darbo vieta parodos ir kitų išvykstamųjų renginių metu.

Prezentacinius staliukus lengva ir greita sumontuoti ir demontuoti. Sumontuotas prezentacinis staliukas pasižymi savo stabilumu ir dideliu plotu reklamai, o demontuotas - itin kompaktiškais metminis ir nedideliu svoriu, kad jį būtų nesudėtinga transportuoti. Į mobiliųjų prezentacinių staliukų komplektaciją visada įeina vienas ar keli krepšiai transportavimui, kurie užtikrina, kad tiek konstrukcija, tiek reklaminis plakatas būtų transporuojami saugiai. Reklaminį plakatą rekomenduojama papildomai padengti apsauginiu laminatu, kuris jį apsaugos nuo mechaninių pažeidimų tiek transportavimo, tiek renginių metu.

Visą straipsnį skaitykite čia.

Daugiau

Staliukai Yra 3 prekės(-ių).

Rodoma 1 - 3 iš 3 dalykų
Rodoma 1 - 3 iš 3 dalykų

Prekių filtras

Įjungti filtrai
    Gamintojas
    Spalva

    Specialūs pasiūlymai

    Atsiliepimai ( 27 ) Naujienų lenta
    (5,0/5)

    Autorius Jurgita,
    Jurgita
    Jau keletą kartų naudojomės RG pasiūlymais. Laiku, kokybiškai ir už gerą kainą- tikimės to ...
    13-02-2019
    Autorius Aušra Mickevičienė,
    Aušra Mickevičienė
    Malonus bendradarbiavimas, kokybiškos prekės. Ir labai ačiū Agatai už visą jos darbą.
    03-01-2019
    Patvirtintas pirkimas
    Autorius Algis,
    Algis
    Greitas, kokybiskas, malonus aptarnavimas.
    04-12-2018

    Naujausi straipsniai

    Skaityti straipsnius