Verslo dovanos

Vienas svarbiausių dalykų versle – geri sanktykiai. Visi žinome, jog gerus santykius versle padeda palaikyti glaudus tarpusavio ryšys, kuris siejamas bendravimu ir verslo dovanmis.

Verslo dovanos - tai nieatsiejamas dalykas, kai kalbama apie gerus santykius ir glaudžius ryšius. Mes pratę, jog smulkesnės dovanėlės dovanojamos klientams, stambesnė...

Vienas svarbiausių dalykų versle – geri sanktykiai. Visi žinome, jog gerus santykius versle padeda palaikyti glaudus tarpusavio ryšys, kuris siejamas bendravimu ir verslo dovanmis.

Verslo dovanos - tai nieatsiejamas dalykas, kai kalbama apie gerus santykius ir glaudžius ryšius. Mes pratę, jog smulkesnės dovanėlės dovanojamos klientams, stambesnės – verslo partneriams ar stambiems klientams. Kiekviena verslo dovana turi būti gerai apgalvota bei tinkamai parinkta - tik tokiu atveju apie Jus galvos, Jūsų nepamirš. Neabejojame, jog šiame verslo dovanų kataloge rasite Jūsų poreikius atitinkančią verslo dovaną, kuri padės Jums palaikyti šiltus ir glaudžius santykius su Jūsų klientais ir verslo partneriais.

Daugiau

Verslo dovanos Yra 441 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Namai, interjeras

    Reklaminės prekės namams

  • Virtuvė, indai

    Reklaminiai indai su logotipu, dėl savo praktinių savybių, itin plačiai paplito verslo dovanų ir reklaminių suvenyrų tarpe. Reklaminius indus su logotipu visada pravartu dovanoti, nes juos naudoja visi tiek namie, tiek darbe, tiek automobilyje, tiek kelionių metu. Tad tikrai verta išsirinkti reklaminį indą Jūsų klientams, verslo parneriams ar darbuotojams.

    Reklaminiai puodeliai - labiausiai paplito verslo dovanų tarpe. Svarbu žinoti, kad reklaminis puodelis turi būti patogus, stabilus, vidutinio svorio. Šiandiena, apart klasikinių keramikinių ir porcelianinių reklaminių puodelių, labai paplito termosiniai arba termo puodeliai su logotipu, kurie puikiai tinka naudoti automobilyje, keliaujant ant pramogaujant.

    Reklaminės lėkštės ir dubenėliai su logotipu - praktiškas reklaminis suvenyras Jūsų darbuotojams ir puiki verslo dovana klientams.

    Reklaminiai stalo įrankiai - tai puikus priedas prie kitų reklaminių indų arba maisto rinkinių. Pavyzdžiui: labai šaunu gauti dovanų puodelio ir šaukštelio rinkinį su Jūsų logotipu.

    Reklaminiai servizai su logotipu - prabangi verslo dovana svarbiems klientams ir darbuotojams ir solidi reprezentacinė priemonė Jūsų biure. Juk taip prabangu pavaišinti biuro lankytojus kava iš puodelių dekoruotų Jūsų įmonės logotipu.

    Reklaminės stiklinės itin sparčiai paplito kaip reprezentacinė priemonė pristatant gaiviuosius gėrimus, o reklaminiai bokalai su logotipu - puiki reklamos sklaidos priemonė vyno ir laus miegėjams.

    Reklaminiai indai skirti virtuvei ir reklaminiai desertų aksesuarai - praktiška verslo dovana, puikiai tinkanti maisto pramonės prekės ženklų reprezentacijai.

    Reklaminiai termosai - itin plačiai paplitusi ir labai vertinama verslo dovana, tiek vasaros, tiek žiemos sezonui, skirta laisvalaikiui. Reklaminius termosus verta dovanoti aktyviems, mėgstantiems keliauti žmonėms.

    Reklaminės gertuvės - šiais laikais kone populiariausia ir labiausiai vertinama verslo dovana. Ypač tinkama vasaros sezonu, puikius reklaminis suvenyras sportuojantiems.

    Reklaminės maisto dėžutės ir krepšiai - reklaminis suvenyras, skirtas natūralaus ir šviežio maisto mėgėjams.

  • Biuras, konferencijos

    Reklaminės prekės ir firminė atributika skirta biurui ar konferencijoms ir parodoms yra labai paplitusi. Šiuolaikinis biuras turi bent tušinuką su įmonės logotipu, o dauguma ir tokią firminę atributiką, kaip firminiai blankai, lipnūs ar užrašų lapeliai su logotipu, firminės pieštukinės ir laikrodžiai su logotipu, firminiai aplankai ir bloknotai su logotipu ir kita atributika kasdien naudojama biure ar skirta jį apipavidalinti.

    Konferencijų ar parodų metu jau būtinais atributais tapo firminės kaklajuostės, bloknotai, tušinukai ir aplankai, tuodėl ruošiantis renginiui reikia labai svarbu pasiruošti firminę atributiką, kuri tinkamai reprezentuotų Jūsų įmonę.

  • Laisvalaikis, kelionės

    Reklaminės prekės laisvalaikiui ir kelionei

  • Turizmas, papludimys

    Reklaminiai turizmo ir paplūdimio reikmenys

  • Suvenyrai, aksesuarai

    Smulkios reklaminės dovanėlės ir aksesuarai

  • Galanterija, papuošalai

    Reklaminė galanterija

  • Grožis, sveikata

    Reklaminės prekės grožiui ir sveikatai

  • Elektronika ir jos...

    Reklaminė elektronika ir jos priedai

  • Ekologiškos dovanos

    Elektroninis ekologiškų verslo dovanų ir reklaminių suvenyrų katalogas.

    Ekologiškos verslo dovanos

    Šiandien ekologiški reklaminiai suvenyrai – ne šiaip madingas trendas, o greičiau, apgalvotas, atsakingų žmonių, pasirinkimas. Dovanojami ekologiški reklaminiai suvenyrai ir verslo dovanos parodo gerą dovanotojo skonį, jo atsakingą požiūrį į gamtą, aplinkos problemas, kviečia susimąstyti apie mūsų bendrą ateitį ir pakeisti abejingą požiūrį į aktyvų dalyvavimą planetos likime.

    Su kiekvienais metais vis didesnis įmonių ir organizacijų skaičius prisiima įsipareigojimus daryti viską, kas tik įmanoma, kad pagerinti aplinką ir išsaugoti Žemę. Dažnai korporacinė aplinkosaugos politika taikoma ir reklaminiams suvenyrams. Juk be pagrindinio aplinkosaugos tikslo, ekologiški reklaminiai suvenyrai – tai puiki galimybė išsiskirti konkurentų tarpe ir įgyti pozityvų įvaizdį rinkoje.

    Kodėl reikia dovanoti ekologiškas verslo dovanas ir reklaminius suvenyrus?

    Ekologai jau seniai skelbia pavojų:

    • kiekvieną dieną masiškai naudojami aerozoliniai balionėliai, kurie ardo ozono sluoksnį;
    • baterijos ir elementai daro didelę žalą dirvožemiui;
    • išmetamosios dujos teršia orą;
    • buitinės atliekos, polietilieniniai maišeliai, buteliai, kurių skilimo procesas trunka nuo 100 iki 500 metų, kartu su pramoninėmis ir radioaktyviomis atliekomis tampa masine Žemės užterštumo problema, nes utilizuoti tokį didelį kiekį atliekų resursų neturi nei žmonija, nei pati planeta.

    Mokslininkų teigimų, kiekvieną dieną Žemėje išnyksta mažiausiai viena biologinė rušis, vis dažniau fiksuojamas klimato pakitimas ir kitos neigiamos pasekmės susijusios su neatsakingu požiuriu į gamtą.

    Todėl ekologiškos verslo dovanos ir reklaminiai suvenyrai – efektyvus būdas pritraukti dėmesį ekologijos problemoms ir puiki priemonė šioms problemoms spręsti. Juk tiek ekologiškos produkcijos gamybos proceso dalyviai, tiek šios produkcijos vartotojai daro sąmoningą žingsnį išsaugant gamtą ir mus supančią aplinką.

    Rinkis ekologišką verslo dovaną - padaryk pirmą žingsnį gamtos išsaugojimo link.

    Skaityti visą straipsnį

puslapyje
Rodoma 1 - 24 iš 441 dalykų
Rodoma 1 - 24 iš 441 dalykų

Verslo dovanos

Atsiliepimai ( 27 ) Naujienų lenta
(5,0/5)

Autorius Jurgita,
Jurgita
Jau keletą kartų naudojomės RG pasiūlymais. Laiku, kokybiškai ir už gerą kainą- tikimės to ...
13-02-2019
Autorius Aušra Mickevičienė,
Aušra Mickevičienė
Malonus bendradarbiavimas, kokybiškos prekės. Ir labai ačiū Agatai už visą jos darbą.
03-01-2019
Patvirtintas pirkimas
Autorius Algis,
Algis
Greitas, kokybiskas, malonus aptarnavimas.
04-12-2018

Naujausi straipsniai

Skaityti straipsnius