Biuras, konferencijos

Reklaminės prekės ir firminė atributika skirta biurui ar konferencijoms ir parodoms yra labai paplitusi. Šiuolaikinis biuras turi bent tušinuką su įmonės logotipu, o dauguma ir tokią firminę atributiką, kaip firminiai blankai, lipnūs ar užrašų lapeliai su logotipu, firminės pieštukinės ir laikrodžiai su logotipu, firminiai aplankai ir bloknotai ...

Reklaminės prekės ir firminė atributika skirta biurui ar konferencijoms ir parodoms yra labai paplitusi. Šiuolaikinis biuras turi bent tušinuką su įmonės logotipu, o dauguma ir tokią firminę atributiką, kaip firminiai blankai, lipnūs ar užrašų lapeliai su logotipu, firminės pieštukinės ir laikrodžiai su logotipu, firminiai aplankai ir bloknotai su logotipu ir kita atributika kasdien naudojama biure ar skirta jį apipavidalinti.

Konferencijų ar parodų metu jau būtinais atributais tapo firminės kaklajuostės, bloknotai, tušinukai ir aplankai, tuodėl ruošiantis renginiui reikia labai svarbu pasiruošti firminę atributiką, kuri tinkamai reprezentuotų Jūsų įmonę.

Daugiau

Biuras, konferencijos Yra 66 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Rašymo priemonės

    Reklaminiai rašikliai priskiriami prie tradicinių verslo suvenyrų. Reklaminės rašymo priemonės jau tapo būtinu įmonės įvaizdžio formavimo atributu. Kiekvienas esame pratę, kad atėję į įmonę ar organizaciją, lankydamiesi seminaruose ar prezentacijose gauname dovanų tušinuką ar pieštuką su logotipu. Šiai dienai reklaminiai tušinukai, roleriai, pieštukai, žymekliai ir kitos reklaminės rašymo priemonės - tai ne prabanga, o būtinybė, todėl išsirinkite, kokia reklaminė rašymo priemonė priimtiniausia Jums:

  • Lazerinės rodyklės
  • Kalendoriai

    Firminiai kalendoriai, kalendoriai su logotipu, kalendoriai su individualia spauda.

    Firminiai sieniniai kalendoriai, firminiai stalo kalendoriai.

  • Bloknotai

    Reklaminiai bloknotas su logotipu - tai kasdieną naudojama verslo dovana, kurią turi turėti kiekviena įmonė ar organizacija. Reklaminius bloknotus galima naudoti įmonės viduje skatinant darbuotojų lojalumą ar dovanoti klientams ir verslo parneriams, skatinant prekės ženklo žinomumą.

    Reklaminius bloknotus galima kombinuoti su atitinkamo dizaino tušinuku, kad nebrangus reklaminis suvenyras taptų vertinga verslo dovana.

  • Darbo stalo reikmenys

    Reklaminės darbo stalo reikmenys - efektyvi verslo dovana partneriams ar verslo klientams. Tokie verslo suvenyrai, kaip pieštukinė su logotipu, reklaminė liniuotė ar skaičiuotuvas, užrašų laikikliai su logotipu ir kt. nuolatos bus naudingi ir praktiškai panaudojami įprastinėje veikloje, primins Jūsų klientams ar verslo partneriams apie Jus bei bus ilgalaikiu Jūsų reklamos nešėju. Išsirinkite kokios reklaminės biuro stalo reikmenys grožėsis su Jūsų logotipu:

  • Lapeliai užrašams

    Reklaminiai lapeliai (popieriukai) užrašams su Jūsų logotipu.

  • Aplankai, segtuvai
  • Vardinės kortelės
  • Kaklajuostės, dirželiai

    Reklaminės kaklajuostės - kasdienis reklaminis suvenyras ir firminė atributika. Kaklajuostės su logotipu plačiai naudojamos formuojant įmonės įvaizdį ir siekiant sustiprinti prekės ženklo žinomumą vartotojų akyse. Dėl nedidelės kainos ir praktiškumo, reklaminės kaklajuostės plačiai naudojamos, kaip reklaminiai suvenyrai, darbo priemonė darbuotojams, įvairių konferencijų metu.

    Reklaminė kaklajuostė su logotipu - naudingas reklaminis suvenyras, didinant prekės ženklo žinomumą.

  • Verslo dovanų rinkiniai
puslapyje
Rodoma 1 - 24 iš 66 dalykų
Rodoma 1 - 24 iš 66 dalykų

Biuras, konferencijos

Atsiliepimai ( 27 ) Naujienų lenta
(5,0/5)

Autorius Jurgita,
Jurgita
Jau keletą kartų naudojomės RG pasiūlymais. Laiku, kokybiškai ir už gerą kainą- tikimės to ...
13-02-2019
Autorius Aušra Mickevičienė,
Aušra Mickevičienė
Malonus bendradarbiavimas, kokybiškos prekės. Ir labai ačiū Agatai už visą jos darbą.
03-01-2019
Patvirtintas pirkimas
Autorius Algis,
Algis
Greitas, kokybiskas, malonus aptarnavimas.
04-12-2018

Naujausi straipsniai

Skaityti straipsnius