Suvenyrai, aksesuarai

Smulkios reklaminės dovanėlės ir aksesuarai

Suvenyrai, aksesuarai Yra 23 prekės(-ių).

Subkategorijos

  • Raktų pakabukai

    Raktų pakabukai - nebrangus, bet praktiškas reklaminis suvenyras. Mes visi turime raktų pakabukus, visi jais naudojamės, bet mažai, kas iš mūsų juos perkame patys, nes esame pratę, kad raktų pakabukus mums dovanoja. Reklaminis raktų pakabukas - tai smulkus, tačiau malonus reklaminis suvenyras, kuris bus naudingas Jūsų klientams ir reprezentuos Jūsų įmonę ar prekinį ženklą.

    Firminis raktų pakabukas su logotipu gali būti smulkiu reklaminiu suvenyru arba prabangia verslo dovana, viskas priklauso nuo Jūsų poreikių ir pasirinkto modelio.

  • Balionai, kaspinai
  • Žiebtuvėliai, peleninės

    Jeigu Jūsų tikslinė auditorija rūko, reklaminis žiebtuvėlis ir peleninė su įmonės logotipu tikrai pravers, bus įvertintas ir naudojamas.

    Reklaminiai žiebtuvėliai su logotipu – tai praktiškas reklaminis suvenyras, skirtas masiniam padalinimui, o brangūs, ekskliuzyviniai firminių žiebtuvėlių modeliai, gali pasitarnauti kaip išskirtinė ir prabangi verslo dovana rūkantiems verslo partneriams.

    Reklaminius žiebtuvėlius su logotipu, dažniausiai užsisako kavinės, barai, restoranai, viešbučiai, taksi bei kt. įmonės. Įprasti reklaminiai žiebtuvėliai nėra brangūs, todėl gali būti dalinami masiškai, tuo tarpu ant jų paviršiaus užtenka vietos ne tik logotipui ar prekės ženklui, bet ir kontaktinei informacijai.

  • Taupyklės

    Reklaminės taupyklės su Jūsų logotipu.

  • Vėduoklės

    Reklaminės vėduoklės su Jūsų logotipu.

  • Suvenyrai
  • Magnetai

    Reklaminiai magnetai - tai naujas ir unikalus reklamos pateikimo būdas. Pagrindinis firminių magnetų privalumas - potencialus klientas niekada neišmes gražaus reklaminio magneto su Jūsų logotipu.

    Originaliam reklaminiam magnetui visada atsiras vietos ant Jūsų kliento šaldytuvo, kur kiekvieną dieną Jūsu firminis magnetas primins jiems apie Jus. Tad nedvejokite ir išsirinkite, kokios tipo reklaminis magnetas džiugins Jūsų klientus, nes reklaminiai magnetai skirti tam, kad Jūsų reklaminė žinutė veiktų kaip magnetas.

  • Ženkliukai
  • Trofėjai ir medaliai
  • Sirgalių atributika
Rodoma 1 - 23 iš 23 dalykų
Rodoma 1 - 23 iš 23 dalykų

Suvenyrai, aksesuarai

Atsiliepimai ( 27 ) Naujienų lenta
(5,0/5)

Autorius Jurgita,
Jurgita
Jau keletą kartų naudojomės RG pasiūlymais. Laiku, kokybiškai ir už gerą kainą- tikimės to ...
13-02-2019
Autorius Aušra Mickevičienė,
Aušra Mickevičienė
Malonus bendradarbiavimas, kokybiškos prekės. Ir labai ačiū Agatai už visą jos darbą.
03-01-2019
Patvirtintas pirkimas
Autorius Algis,
Algis
Greitas, kokybiskas, malonus aptarnavimas.
04-12-2018

Naujausi straipsniai

Skaityti straipsnius